Az Euronews Európa legnézetteb hírcsatornája. Programját világszerte, tizenkét nyelven sugározzák kábelen és digitális műholdon. A CEDA STUDIO 2017 októberében kezdte meg a szolgáltatást a hírcsatornánál.
A magyar szolgáltatók platformjain 2009. augusztusától fogható. Majd véglegesen 2013. május 30-án 11 órakor indul el a magyar nyelvű Euronews.

Cégunk, a CEDA STUDIO teljes körű informatikai és broadcast szolgaltatassal támogatja a magyar hírfolyam munkáját.„Biztosítjuk a forgatások leszervezését, az operatőrök diszponálását és a technikusi munkák ellátását. Feladatkörünkbe tartoznak a nagyobb magyar híresemények, mint például a választások közvetítésének leszervezése megvalósítása valamit, a DALET newsrendszer üzemeltetése” – nyilatkozott Szentesi Zsol producer.
Munkatársainkkal napi folyamatos stúdió ügyeletet nyújtunk az Euronews Hungary Budapesti székházában a Széchényi téren a Roosevelt Irodaházban. – tudjuk meg Daubner Tibor műszaki igazgatótól.

Az Euronews harminc nemzetiség több, mint 400 újságírójával és tudósítójával napi 24 órában szolgáltatja elfogulatlanul a híreket a világ minden tájáról. A hírcsatorna működését 1993 januárjában kezdte meg független médiaközpontként. Azóta félóránként publikálja a friss hír-összefoglalókat európai nézőpontból, nem csak a gazdaság és politika témakörben, hanem egyedi és változatos módon foglalkozik a sport, kultúra, technológia és világűr széleskörű skálájával is. A híreket már élőben is követhetjük az oldal Live menüpontja alatt. – foglalta össze a csatorna működését Jancsó László produkciós koordinátor.

Nagy szakmai elismeres, hogy a Lyoni központú Euronews páneurópai független hírcsatorna a CEDA Studiot választotta együttműködő partnerének.