0
  • Nincsenek termékek a kosárban.

Hetedik alabárdos

Inkubátorban fogant a Hetedik alabárdos. A Filmalap Inkubátor Programjának öt díjazott játékfilmterve között a Hetedik alabárdos startolt el leghamarabb.

Hetedik alabárdos

Hetedik alabárdos

Az elsőfilmes Vékes Csaba és Dudás Balázs Hetedik alabárdos címmel készülő, fergeteges humorú vígjátékának forgatása nyáron zajlott Debrecenben, a Csokonai Színházban. A CEDA, mint koprodukciós partner, a felvételi napokra adott eszközeivel, professzionális rögzítés-technológiával járult hozzá a készülő mű sikeréhez.

A CEDA vállalat vezetője, Szentesi Zsol producer elmondása szerint már a forgatás alatt érezni lehetett a forgatókönyvben megálmodott film pezsgő hangulatát. „Amikor a rendezővel és a készülő mű producereivel tárgyalóasztalhoz ültünk, ismertem a Blue Duck Arts műhelyben készült forgatókönyvet, ami nagyon tetszett. Az alapsztori is megfogott, de leginkább az motivált személy szerint engem abban, hogy e mögé a filmterv mögé álljak producerként, hogy sok pályakezdő, de alapvetően dokumentumfilmes, illetve televíziós alkotót támogattam már, a játékfilmes iparban azonban még csak egyszer-kétszer mártóztam meg, viszont nagyon vonz ez a terület is.”

A Hetedik alabárdos című vígjáték operatőre az ugyancsak elsőfilmes Bálint Dániel. A főszerepet Bánki Gergely játssza, további szerepekben Sárközi-Nagy Ilona, Bezerédi Zoltán, Ónodi Gábor, Nagy Ervin, Mohai Tamás, Murányi Tünde és Ujlaki Dénes is megjelennek a vásznon. A vígjáték premierjét 2017 kora tavaszára tervezik.

Hetedik alabárdos

Hetedik alabárdos

Enter your keyword