0
  • Nincsenek termékek a kosárban.

MT! 500

Rögzítettük a Maradj Talpon! 500. epizódját. Ez egy televíziós műsor életében jelentős számnak minősül. 2011. október 3-án került képernyőre a Gundel Takács Gábor celebrálta első Maradj talpon! tévés vetélkedő show és 2016. április 12-én, kedden sugározza a Duna Televízió a jubileumi 500. adást. Természetesen erre a nagy napra a műsor készítői is készültek.

Szentesi Zsol producer számokban foglalta össze a széria sikerességét: „az indulás óta a szereplőválogatásokon 14 ezren vettek részt, csaknem ötezer játékos tehette próbára magát a műsorban, több mint 32 ezer kérdésre válaszoltak, és közel 800 millió forintnyi nyereményt vihettek haza a szerencsések.” A Maradj talpon! történetében többször is sor került már úgynevezett vigaszágas adásra, amikor olyan játékosok küzdhettek meg egymással a 25 milliós fődíjért, akik mind nagyszerű versenyzők voltak, de nem volt szerencséjük. Például remek játékkal csak 100 forinttal távoztak a stúdióból, vagy a kihívó mindkét passzolási lehetőségét felhasználta ellenük, de végül egy későbbi kérdés miatt mégis kiestek. Ezen az estén is ilyen, egykori játékosok tesznek újabb próbát.

A rendhagyó műsorról a CEDA vállalat ügyvezetője – amely az adások élőszerű rögzítéséért felel – Szentesi Zsol azt is elárulta, hogy ezúttal biztosan nem nyerhetnek újra száz forintot a játékosok, ugyanis rendhagyó módon mindenki előtt 500 ezer forint lesz! A kérdések sem mindennaposak: valamennyi az ötszázas számhoz, neves jubileumokhoz, évfordulókhoz, ünnepléshez kapcsolódik.
“Mindenképpen jó érzés, hogy ilyen sok részt megért a műsor. Természetesen nem lehet megfeledkezni arról, hogy ez egy csapatmunka. Nagyon sok ember kell ahhoz, hogy zökkenőmentesen haladjon a produkció. Úgy érzem, hogy a Maradj talpon!-hoz passzol az egyéniségem, és ez szerintem átjön a képernyőn is” – nyilatkozta korábban Gundel Takács Gábor műsorvezető.

Enter your keyword