0
  • Nincsenek termékek a kosárban.

A kihívás: migráns válság

A kereskedelmi TV2 csatornája jelentős erőket mozgat meg, hogy a nézők percre kész tájékoztatást kapjanak a migránsválságról. A CEDA vállalat, mint a TV2 állandó ENG szolgáltatója is hatalmas feladatot teljesít, hiszen minden helyszínre a legjobb, emberileg és szakmailag legmegbízhatóbb stábjait küldte, hogy a nap 24 órában készenlétben legyenek a krízis hiteles közvetítésére, tájékoztatott  Szentesi Zsol producer.

Migransvalsag - CEDA

A román és osztrák határátkelőkön, a Keletinél és minden olyan helyszínen egyszerre kell jelen lenni, ahol a feszültség percről percre egyre tapinthatóbb. Ilyen helyzetekben munkatársainknak nem csak a jelentős stresszel kell szembenézniük, hanem akár veszélyes szituációkba is sodródhatnak, amelyet kezelni tudni kell. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy melyik eseményre melyik stábot delegáljuk, így a koordinációra is sokkal több figyelmet kell fordítanunk, sokkal érzékenyebbnek kell lenünk a helyszínek kiosztásakor, nyilatkozta továbbá Szentesi Zsol. A tudatosság és szakmai profizmus jelen helyzetben alapvető feladat, amelyet a CEDA humánerőforrásban és eszközparkban egyaránt teljesíteni tudott.
Csak néhány szám a kihívás nagyságának jellemzésére: a delegált 32 stáb 27 nap alatt közel tízezer kilométert tett meg. 64 munkatársunk összesen 384 perc élő adást közvetített 4 hét alatt. A krízis csúcspontján már egyszerre 14 forgatócsoport dolgozott az ország legkülönbözőbb helyszínein, de az elvárás ugyanaz maradt: a legmagasabb műszaki és szakmai minőség biztosítása. A CEDA mindezt kiválóan teljesíteni tudja, nem véletlen a TV2 kereskedelmi televízió csatornával fennálló régi és jó kapcsolat.

link: http://tenyek.hu/belfold/186843_migransvalsag–buszokkal-varjak-az-erkezoket.html

http://tenyek.hu/belfold/185691_attortek_a_rendorsorfalat.html

Enter your keyword