0
  • Nincsenek termékek a kosárban.

Tengernyi könny

Tengernyi könny a színpadon: az anyák napi adásban minden diák fellépett. Magyarország legnépszerűbb tehetségkutató show-műsorának, Az ének iskolája felvételeinél a CEDA Company stábjai segédkeznek. A teljes körű televíziós és filmes szolgáltatási palettából a magasan képzett helyszíni forgatócsoport-biztosítást adjuk a kedvelt és magas nézettséget hozó produkcióhoz.

Az igazi családi szórakozást nyújtó műsor kiemelkedően tehetséges gyermekeket mutat be, állít színpadra. Nincs kiesés, nincs csalódás, nincs durva kritika. Az ének iskolája tanulóinak zenei fejlődését a könnyűzenei szakma kiválóságai, Szandi, Szulák Andrea, Hajós András és Caramel segítik, az „igazgató”, alias műsorvezető pedig Ördög Nóra.

http://tv2.hu/musoraink/az_enek_iskolaja

Sok kritika érte már a műsort indulása óta, de népszerűsége mégis töretlen, van benne valami igazán vonzó, amitől gyerek és szülő is egyaránt a képernyőre tapad. Az egész heti felkészülést megörökítő adásbejátszók készítésére, amelyekből a szereplők karakterei bontakoznak ki, ugyanakkora figyelmet kell fordítani, mint az élő show közvetítésére, ezért különösen fontos, hogy mindenhol a legrátermettebb, szakmailag legjobban felkészült stábok dolgozzanak.

http://www.origo.hu/teve/20150409-botcsinalta-pedagogusok-ulnek-az-enek-iskolaja-tanari-karaban.html

Enter your keyword