0
  • Nincsenek termékek a kosárban.

Virtuózok a finisben

A döntőbe jutás a tét a köztévén (M1) sugárzott széria holnapi adásában. A Virtuózok egy valóban formabontó tehetségkutató műsor. A többi show-műsorral ellentétben itt kizárólag a klasszikus zenei képzettség és tehetség számít. A Virtuózok műsorkészítői azokat a fiatalokat próbálja felkutatni, akik kiválóan játszanak a klasszikus hangszerek valamelyikén, vagy énekben nyújtanak kiemelkedő teljesítményt. A CEDA ENG csapata jól képzett stábokat biztosít az élő adások sikeres lebonyolításához.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Hungarian talent show: Virtuózok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The competition is on the finish: in the series broadcast by Hungarian TV (M1) tomorrow the rivals will be qualified for the finals. The program is and isn’t a classical talent show together. Unlike other shows broadcasted on television channels, in this show does focus on classical training and talent only. The scout team of Classical Talents is looking for those young people who can give an excellent performance on a classical musical instrument or are highly talented singers. The CEDA ENG provides the best crews and professional broadcast equipment to the success for a live show.

A Virtuózok hatodik adásában, amely egyben a harmadik középdöntő is, a Nagyok lépnek ismét a színpadra, vagyis a 18 – 24 illetve 28 éves korosztályból továbbjutott 9 fiatal tehetség, akik ezúttal a Virtuózok Kamarazenekarral muzsikálnak majd együtt. Sőt, egy közös produkciót is előadnak a világhírű hegedűművésszel, Gilles Apap-al!

A szakmai zsűri döntése után ebből a korcsoportból is 3 tehetség jut tovább a döntőbe, ahol a nézők  már élőben szavazhatnak kedvencükre.

Az ifjú tehetségek előadásait neves művészekből és szakértőkből álló zsűri értékeli, melynek tagjai Miklósa Erika operaénekes, Szenthelyi Miklós hegedűművész, Kesselyák Gergely karmester, Batta András zenetörténész, egyetemi tanár, és Némethy Attila zongoraművész. A műsorvezetők pedig Varga Edit és Bősze Ádám.

Enter your keyword